Haber
2011-03-08 06:22:45
Üyelerimizin Risklere Karsi Teminati Iki Yil Daha Uzatildi

Üyelerimize yönelik grup ferdi kaza sigortasi uygulamasi iki yil daha devam edecek. Konfederasyonumuz Memur-Sen’in Grup Marmara Sigor- tacilik AS, SBN Sigorta ve Sekerbank isbirligi ile yaptigi anlasma, bu kez iki yil geçerli olmak üzere imzalandi.

 

Yapilan anlasmaya göre, üyelerimiz, vefat ve sürekli sakatlik halinde 15 bin TL teminat kazanacak. Sekerbank Kredi Karti sahiplerinin bu teminati 25 bin TL olacak. Anlasma kapsaminda sigorta hizmetlerinden birini SBN Sigorta’dan satin alan üyemizin teminati 30 bin TL daha artacak.

 

Imza töreninde konusan Egitim-Bir-Sen ve Memur-Sen Genel Baskani Ahmet Gündogdu, 2010 yili toplu görüsmelerinde son 9 yilin en iyi sonucunu elde ettiklerini belirterek, üyelerine yeni kazanimlar saglamak için grup ferdi kaza sigortasi anlasmasini bu kez iki yilligina imzaladiklarini söyledi. Üyelerinin risklerini teminat altina almak için çalistiklarini ifade eden Gündogdu, bu anlasmayla Memur-Senliler’in önemli kazanimlar elde ettigini kaydetti.

 

Memur-Sen, Grup Marmara Sigortacilik Hizmetleri, SBN Sigorta ve Sekerbank arasinda imzalanan Grup Ferdi Kaza Sigortasi anlasmasinin teminatlari, kazanimlari ve hizmet alimlari asagidaki esaslara göre gerçeklesecek:

Grup Ferdi Kaza Poliçesi: Bu poliçenin prim tutari, kisi basina 1,75 TL’dir. Memur-Sen’e bagli sendikalarin üyelerine ve Memur-Sen ve bagli sendikalarda sigortali olarak çalisanlarin yararlanacagi bu poliçenin teminat tutarlari; kaza sonucu yasam kaybi 15.000 TL, kaza sonucu sürekli sakatlik 15.000 TL’dir.

 

Isteklerine bagli olarak adlarina Sekerbank T.A.S. tarafindan “Memur-Sen Ailem Kredi Karti” düzenlenen Memur-Sen’e bagli sendikalarin üyelerinin Grup Ferdi Kaza Sigortasi Poliçesi teminati, kredi kartinin teslim alindigi tarihten itibaren; kaza sonucu yasam kaybi 25.000 TL, kaza sonucu sürekli sakatlik 25.000 TL’ye yükseltilecektir.

 

Grup Ferdi Kaza Sigorta Poliçesi’nin Kapsami: Deprem, terör ve yangin sonucu ölüm ve sürekli sakatlik halleri ile kaza neticesinde meydana gelen bogulmalar Grup Ferdi Kaza Sigortasi Poliçesi teminati kapsamina dâhildir ve bütün vergiler SBN Sigorta A.S. tarafindan karsilanacaktir.

 

Grup Ferdi Kaza Poliçesi Kapsaminda Düzenlenecek Sertifikalar ve Içerigi: Grup Ferdi Kaza Sigortasi Poliçesi’nin içeriginde yer alan üyelere, poliçenin kapsaminda olduklarini gösteren ve kendi adlarina düzenlenmis sertifika verilir.

 

Diger Sigorta Poliçeleri, Saglanacak Imkân ve Avantajlar

Sözlesme kapsaminda, 2. maddenin (b) bendinde sayilanlara, “Memur-Sen Özel Tarifesi” adi altinda diger sigorta poliçelerinde asagida belirtilen imkan ve avantajlar saglanir.

 

Kasko Paket Poliçesi:  Ayni marka ve model için SBN tarafindan belirlenen tarifedeki en düsük prim tutarindan yüzde 30 oraninda Memur-Sen özel indirimi yapilir. Sekerbank “Memur-Sen Ailem Kredi Karti” olanlar için indirim 10 puan ilave edilmek suretiyle yüzde 40 olarak uygulanir.

 

Zorunlu Trafik Sigortasi Poliçesi: SBN’nin aracin kayitli oldugu ilde uyguladigi taban fiyat esas alinir. 99 TL’ye kadar olan prim tutarlari pesin tahsil edilir.

 

DASK Poliçesi: Poliçe primi, pesin olarak tahsil edilir.

 

Çesitli Sigorta Poliçeleri: Yangin, Konut Paket, Isyeri Paket Poliçesi, Bireysel Güvence Poliçesi (Bireysel Kaza & Acil Tedavi Giderleri) ile üye yakinlarinin Istege Bagli Ferdi Kaza Sigortasi Poliçesi’nde özel indirim/imkânlar saglanmasi, bu poliçelerin primlerinin “Memur-Sen Ailem Kredi Karti” ile ödenmesi halinde 6 taksit, diger anlasmali kredi kartlariyla ödeme yapilmasi halinde ise üç taksitte tahsil edilecektir.

 

 Anlasmanin Detaylari Için Tiklayiniz

MEMUR-SEN
KONFEDERASYONU
EĞİTİMCİLER BİRLİĞİ
SENDİKASI
Zübeyde Hanım Mahallesi Sebze Bahçeleri Caddesi No:86
Altındağ - Ankara / TÜRKİYE
Tel : 0.312 231 23 06 Faks : 0.312 230 65 28
ebs@ebs.org.tr
Copyright © Eğitim Bir Sen