Haber
2015-09-17 07:57:17
Yalçın: Gün yürekleri birleştirme vaktidir

“Teröre Hayır, Kardeşliğe Evet” yürüyüşü sırasında TRT Haber, NTV, Haber Türk, 24 TV,  ÜLKE TV, A Haber ve TGRT Haber canlı yayınlarına katıldı.

 

 

Programlarda konuşan Ali Yalçın, “Gökkuşağı gibi Ankara’dan tüm dünyaya yansıyacak, kardeşliğimize nasıl sahip çıktığımızı göstereceğiz. Gün zulüm ve terör karşısında ayağa kalkma, yürekleri birleştirme vaktidir. Teröre, şiddete, gerilime ve fitneye isyanımız var. Bu isyanı hep birlikte haykıracağız, sivil iradenin karşısında hiçbir gücün duramayacağını göstereceğiz” dedi.

 

 

“Paris’te Charlie Hebdo saldırıları için dev yürüyüş düzenleyen liderler nerede?” diye soran Yalçın, ” Biz ülke olarak en safta duruyorduk. Fakat onlar bugün terör örgütü PKK’yı açık ve net ifadelerle kınamıyorlar. Halen içlerinde DAİŞ ile mücadele yalanıyla PKK’ya mühimmat sağlayan devletler var. Bu coğrafya da yaşanan acıdan onlar da sorumlu. Onları da şiddetle kınıyorum. Biz bu coğrafya da yer alan tüm terör örgütlerine karşıyız. Sadece bu coğrafyada değil tüm dünya’da terör estiren yapıların karşısındayız. Terörün dini, dili, rengi olmaz. Bizim için DAİŞ ne ise PKK’da o. Ancak Batı burada bizim kadar net değil. Kendine göre terör listesi yapıyor kendisine göre kınama yapıyor. Hatta teröre örtülü destek vererek bu coğrafyadan kaos hiç eksik olmasın istiyor. Biz medeniyet değerlerimizden aldığımız bilinçle terörü, terörü besleyeni terörün PR sini yapan herkesi kınıyoruz. Bunun yanın da her türlü ırkçılığı da aynı şekilde kınıyoruz” dedi.

 

İşte O Proramlar;

 

HABERTÜRK YAYINI




NTV YAYINI



TRT HABER YAYINI



ÜLKETV YAYINI



AHABER YAYINI



TGRT HABER YAYINI


KANAL24 YAYINI

MEMUR-SEN
KONFEDERASYONU
EĞİTİMCİLER BİRLİĞİ
SENDİKASI
Zübeyde Hanım Mahallesi Sebze Bahçeleri Caddesi No:86
Altındağ - Ankara / TÜRKİYE
Tel : 0.312 231 23 06 Faks : 0.312 230 65 28
ebs@ebs.org.tr
Copyright © Eğitim Bir Sen