Haber
2011-05-13 07:23:17
Yeniden Degerlendirme Sonrasi Sinava Dayali Yönetici Atamalari Yapilmalidir

Egitim Teknolojileri Genel Müdürlügü’nce yapilan 2009 Müdürlük ve Müdür Yardimciligi Sinavi ile ilgili yeni degerlendirme sonunda bazi müdür ve müdür yardimciligi adaylarinin sinav puani degismistir. Son degerlendirmeyle birlikte daha önceki degerlendirmede sinav barajinin altinda kalanlarin bir kismi baraji geçmistir. Yeni degerlendirme ile birlikte puani degisen ve baraji geçen adaylara yeni puanlarini kullanma imkâni saglanmalidir. Aksi durumda, ileride bazi hukuki sorunlarin olacagi açiktir.

 

Su an yürürlükte olan Milli Egitim Bakanligi Yönetici Atama ve Yer Degistirme Yönetmeligi’nin 21. maddesi kapsaminda yapilan istege bagli yer degistirme suretiyle atamalar ve diger atamalar ile 22. madde kapsaminda yapilan zorunlu yer degistirme süreci baslatilmadan önce bütün illerin sinav sonucuna dayali olarak müdür ve müdür yardimciligi duyurularini bir takvime baglayarak ilan etmesi gerekmektedir.

 

Milli Egitim Bakanligi’nin sinava dayali ilk atama için ivedi bir sekilde takvim belirleyerek, atama yapmasi talebinde bulunduk.

 

 talep yazimizi görmek için tiklayiniz

MEMUR-SEN
KONFEDERASYONU
EĞİTİMCİLER BİRLİĞİ
SENDİKASI
Zübeyde Hanım Mahallesi Sebze Bahçeleri Caddesi No:86
Altındağ - Ankara / TÜRKİYE
Tel : 0.312 231 23 06 Faks : 0.312 230 65 28
ebs@ebs.org.tr
Copyright © Eğitim Bir Sen