Haber
2011-07-19 07:24:08
Yildirim Beyazit Üniversitesi Rektörü’nü Ziyaret Ettik

Genel sekreterimiz Ahmet Özer ve Ankara 1 Nolu Sube Baskanimiz Mustafa Kir, Yildirim Beyazit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Metin Dogan’a hayirli olsun ziyaretinde bulundu.

Genel Sekreterimiz Ahmet Özer, ziyareti sirasinda Rektör Dogan’a sendika çalismalarimiz hakkinda bilgi verdi. Egitim kolunda genel yetkili sendika oldugumuzu, üniversitelerde ise üniversite bazinda yetki alindigini belirten Özer, her üniversitede yetkiyi almak için çalistiklarini belirtti. Özer, sendikamizin akademik çalismalarinin da bulundugunu vurgulayarak Rektör Dogan’a yayinlarimizdan takdim etti. Rektör Dogan da Egitim-Bir-Sen’in yapmis oldugu bu ziyaretten büyük bir memnuniyet duydugunu belirtti.  Egitim-Bir-Sen’in akademik yayinlarini takip ettigini ve çok basarili buldugunu ifade eden Dogan, “Bu çalismalari yapanlara çok tesekkür ediyoruz; akademik personelimizin de bu tip çalismalara katkida bulunmasini arzulariz.” dedi.

Ankara 1 Nolu Sube Baskanimiz Mustafa KIR ise konusmasinda, Ankara’daki üniversitelerin kendi görev alanlari içinde oldugunu belirterek, üye sayilarini üniversitede artirmak istediklerini, Yildirim Beyazit Üniversitesi’ nin de yeni bir üniversite olarak sadece Ankara’nin degil, tüm dünyanin ilgisini çekecek ve tüm insanliga hizmet verecek bir kapasiteye ulasmasini temenni ettiklerini belirtti.

Ziyaret sonrasi hatira fotografi çektiren heyetimiz, üniversite bünyesindeki dekanliklari ve daire baskanliklarini da ziyaret etti.

MEMUR-SEN
KONFEDERASYONU
EĞİTİMCİLER BİRLİĞİ
SENDİKASI
Zübeyde Hanım Mahallesi Sebze Bahçeleri Caddesi No:86
Altındağ - Ankara / TÜRKİYE
Tel : 0.312 231 23 06 Faks : 0.312 230 65 28
ebs@ebs.org.tr
Copyright © Eğitim Bir Sen