Haber
2010-06-19 07:21:24
Yüregimiz Bir Kez Daha Yandi

Son günlerde gemi aziya alan terör örgütü PKK, bu defa hain yüzünü Semdinli’de gösterdi. Hakkari’nin Semdinli Ilçesi’nin Irak sinir kesiminde operasyon yapan askerlere bir grup terörist tarafindan ates açilmasi üzerine çikan çatismada 8 asker sehit olurken, 14 asker de yaralandi.

 

Ülkemizin birlik ve beraber- ligine, milletimizin baris ve huzuruna yönelik bu tür menfur saldirilari lanetliyor, terör örgütü PKK’nin daha fazla can almasinin önüne geçilmesi için gereken tedbirlerin alinmasini ve atilmasi gereken her türlü adimin ivedilikle atilarak, hainlere hadlerinin bildirilmesini bekliyoruz.

 

Karanlik emelleri ugruna askerimizin kanini akitan, milletimizi tedirgin etmeyi hedefleyen eli kanli terör örgütü asla hedefine ulasamayacak, hak ettigi karsiligi mutlaka alacaktir. Yüzlerindeki maskenin düsecek olmasinin telasiyla son çirpinislarini yapan terör örgütü mensuplari ve yandaslari bundan sonra da arzuladiklari ortami bu ülke sinirlari içinde bulamayacaktir.

 

Puslu hava özlemiyle yanip tutusanlarin bu umutlari kursaklarinda kalacak ve asla amaçlarina ulasamayacaklardir. Milletimiz, birlik ve beraberlik içinde terörün üstesinden gelecek azim, güç ve kararliliga sahiptir.

 

Egitim-Bir-Sen olarak, kimden ve nereden gelirse gelsin terörün her türlüsünü lanetliyor, saldirilarda hayatini kaybeden sehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine ve milletimize sabir ve bassagligi, yarali askerlerimize de acil sifalar diliyoruz.

MEMUR-SEN
KONFEDERASYONU
EĞİTİMCİLER BİRLİĞİ
SENDİKASI
Zübeyde Hanım Mahallesi Sebze Bahçeleri Caddesi No:86
Altındağ - Ankara / TÜRKİYE
Tel : 0.312 231 23 06 Faks : 0.312 230 65 28
ebs@ebs.org.tr
Copyright © Eğitim Bir Sen