Haber
2015-10-19 07:58:11
Yüreklerimizi birleştireceğiz, terör ittifakını dize getireceğiz

Eğitim-Bir-Sen ve Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, “Yüreklerimizi birleştireceğiz, terör ittifakını dize getireceğiz” dedi.

Memur-Sen’in “Öncü Medeniyet, Güçlü Sendika, Büyük Türkiye, Hedef 1 Milyon Üye” sloganıyla 81 ilde düzenlediği il buluşmaları kapsamında Gaziantep’te gerçekleştirilen toplantıda konuşan Ali Yalçın, Türkiye terör belasından kurtuluncaya, vesayetten tam anlamıyla arındırılıncaya, önündeki tüm engelleri aşıncaya kadar mücadele edeceklerini vurgulayarak, “Biz yeniden büyük Türkiye ve yeni bir dünya ideali için yüreklerini birleştirenleriz. Yüreklerimizi birleştireceğiz, terör ittifakını dize getireceğiz” ifadelerini kullandı.

Kazanımlarımıza sahip çıkacağız

“Dün olduğu gibi bugün de tüm bu karanlık yapıların karşısında inancı bir, davası bir, tarihi bir, kıblesi bir, hatırası bir olan Memur-Senliler var” diyen Yalçın, şunları söyledi:

“Emeğin, ekmeğin, hakkın, özgürlüğün, barışın, milli iradenin mücadelesini veren Memur-Senliler var oldukça tüm karanlık yapılar yenilmeye mahkûmdur. İrademize, birliğimize, kardeşliğimize, istikrarımıza, kazanımlarımıza sahip çıkacağız ve yeniden büyük Türkiye yolculuğumuzu engellemelerine izin vermeyeceğiz. Kadim medeniyetin ortak varisleri olarak medeniyetimizin yeniden inşası için hak, emek, barış ve kardeşlik yolunda kazanan biz olacağız.”

Bayındır Memur-Sen Genel Başkanı Soner Can Tufanoğlu’nun da bir konuşma yaptığı toplantıya sivil toplum kuruluşu temsilcileri, bürokratlar, okul yöneticileri, işyeri temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı. 

MEMUR-SEN
KONFEDERASYONU
EĞİTİMCİLER BİRLİĞİ
SENDİKASI
Zübeyde Hanım Mahallesi Sebze Bahçeleri Caddesi No:86
Altındağ - Ankara / TÜRKİYE
Tel : 0.312 231 23 06 Faks : 0.312 230 65 28
ebs@ebs.org.tr
Copyright © Eğitim Bir Sen