Haber
2013-05-30 07:39:55
YURTKUR Genel Müdürü Recep Kaymakcan’a Ziyaret

Eğitim-Bir-Sen ve Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu, Eğitim-Bir-Sen Genel Başkan yardımcıları Murat Bilgin ve Ali Yalçın ile birlikte, Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (YURTKUR) Genel Müdürlüğü görevine atanan Prof. Dr. Recep Kaymakcan’ı ziyaret etti.

Kaymakcan’a yeni görevinde başarı dileyen Gündoğdu, geleceğin nesillerinin yetiştirilmesinde YURTKUR’un payının büyük olduğuna inandığını belirterek, üniversite gençliğinin yetiştirilmesinde kurumun faaliyetlerinin büyük önem arz ettiğini söyledi.

Gündoğdu, YURTKUR’un, öğrencilerin barınma anlamında önemli bir ihtiyacını karşıladığını ifade ederek, yurtların modernizasyonunun büyük ölçüde sağlandığını ama manevi modernizasyona da ihtiyaç olduğunu ve bu konuda YURTKUR’a önemli görevler düştüğünü kaydetti.

YURTKUR Genel Müdürü Prof. Dr. Recep Kaymakcan, ziyaretten memnuniyet duyduğunu dile getirdi. YURTKUR’daki değişim ve dönüşümü aynı hızla devam ettireceklerini söyleyen Kaymakcan, değerler noktasında gençliğe YURTKUR bünyesinde önemli hizmetler sunabileceklerini ifade etti.

7 bin 500’e yakın çalışanıyla bundan sonra da uyum içerisinde faaliyetlerini sürdüreceklerini kaydeden Kaymakcan, YURTKUR’da yetkili sendika olan Eğitim-Bir-Sen’in görüş ve önerilerini her zaman dikkate alacaklarını ve birlikte çalışmaktan memnuniyet duyacaklarını sözlerine ekledi.

Genel Başkan Ahmet Gündoğdu, ziyarette Prof. Dr. Recep Kaymakcan’a, Eğitim-Bir-Sen’in yayınlarından oluşan bir set takdim etti. 

MEMUR-SEN
KONFEDERASYONU
EĞİTİMCİLER BİRLİĞİ
SENDİKASI
Zübeyde Hanım Mahallesi Sebze Bahçeleri Caddesi No:86
Altındağ - Ankara / TÜRKİYE
Tel : 0.312 231 23 06 Faks : 0.312 230 65 28
ebs@ebs.org.tr
Copyright © Eğitim Bir Sen